آخرین نوشته هاعمومی

قلوه مرغ را هرگز نخورید

مثبت زندگی: قلوه و اندام‌های داخلی بدن مرغ، به دلیل امکان تزریق مواد شیمیایی به بدن آن‌ها بهتر است خورده نشود. سرگی سینیتسین متخصص تغذیه در مقاله‌ای می‌نویسد که امروز خوردن مرغ بسیار محبوب است. با این حال همه نمی‌دانند که استفاده از بعضی از قسمت‌های مرغ برای غذا خوب نیست.

اگر برخی از انگل‌ها وارد مرغ شوند و یا بدن آن‌ها با برخی مواد شیمیایی پر شود، اندام‌های داخلی قبل از هر چیز آسیب می‌بینند. به طور معمول اندام‌های داخلی مانند قلوه خطرناک‌ترین آن‌ها هستند؛ و ایمن‌ترین قسمت مرغ، سینه آن است. به گفته او، هنگام پخت و برای پاکسازی گوشت مرغ از مواد نامطلوب، استفاده از حداکثر عملیات حرارتی ضروری است. بهتر است دو بار مرغ را آب بپزید.

مرغ باید حداقل دو بار پخته شود: اولین بار- چند دقیقه آب‌پز شود و آب گوشت را تخلیه کنید، سپس برای مدت طولانی بپزید، بدین ترتیب تا آنجا که ممکن است پخت آن ایمن می‌شود. سرخ کردن مرغ، پختن آن، خورشت یا آب‌پز هم جداگانه باشد، اما اول، من به شما توصیه می‌کنم مرغ را بپزید، تا نگران انگل‌ها و یک دسته از آنتی بیوتیک‌ها نباشید”.

بهتر است مرغ‌های مزارع کشاورزی ترجیح داده شود، اگرچه ممکن است به نظر برخی از تولیدکنندگان مرغ لاغر مزرعه‌ای جذاب نباشد. برخی از تولید کنندگان محصولات را دستکاری می‌کنند، محلولی را تزریق می‌کنند، آن‌ها را برای بزرگتر شدن مرغ‌ها آماده می‌کنند. اما مرغ مزرعه ای، که ممکن است نازک‌تر باشد یا خیلی سفید نباشد، اما بسیار مفیدتر باشد. البته، هنگام انتخاب بررسی کنید که مرغ بوی آمونیاک یا بوی مواد شیمیایی ندهد.

این نوشته را از دست ندهید  رژیم غذایی سالم شامل چه خوراکی‌هایی می‌شود؟
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 17 =

دکمه بازگشت به بالا