آخرین نوشته هاغذای فرنگی

طرز تهیه کیک سیب زمینی استرالیایی خوشمزه و خمیر ترد

مثبت زندگی: کیک سیب زمینی استرالیایی از دسرهای شیرین نیست، از اسم و ترکیباتش هم پیداست که به عنوان میان وعده، پیش غذا یا غذای اصلی می‌تواند به کار برود. هر چند طرز تهیه کیک سیب زمینی شبیه پنکیک سیب زمینی است ولی در این مطلب متوجه خواهید شد که این دو، یک تفاوت عمده با هم دارند و همین تفاوت باعث می‌شود از هم متمایز باشند و شما را مشتاق کند که طعم آن را برای یک بار هم که شده، بچشید. این بار هم با دستور پخت و طرز تهیه کیک سیب زمینی استرالیایی با شما هستیم.

طرز تهیه کیک سیب زمینی استرالیایی

مواد لازم برای کیک سیب زمینی

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

کره: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

فلفل: ۱ قاشق چای‌خوری

آرد: مقداری (برای تزیین)

مواد لازم برای خمیر ترد

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

دلستر (با طعم دلخواه): ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

فلفل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک سیب زمینی استرالیایی

مرحله اول

دستور پخت کیک سیب زمینی ساده است. ابتدا سیب زمینی‌ ها را بشویید و در یک قابلمه با مقداری آب، آبپز کنید. بعد از اینکه خنک شد و پوست‌ آن را جدا کردید،‌ آنها را پوره کنید. می‌توانید از رنده، گوشت‌کوب یا مخلوط کن استفاده کنید. کره را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ذوب شود و با ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید تا مخلوطی یکدست داشته باشید.

خمیرها را با قالب به شکل گرد در آورید. سینی فر را با کمی کره یا روغن چرب و آردپاشی کنید یا کف آن را کاغذ روغنی بیندازید. خمیرهای کیک سیب زمینی استرالیایی را در آن بچینید و روی آن را سلفون بکشید. آن را به مدت ۱ شب در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند و منجمد شود.

این نوشته را از دست ندهید  تاثیر شگفت‌انگیز ماست برای لاغری

مرحله دوم

برای تهیه خمیر ترد کیک سیب زمینی آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و در یک ظرف با نمک، فلفل و دلستر مخلوط کنید. خمیری که به دست می‌آید نباید زیادی رقیق یا غلیظ باشد. برای رساندن خمیر ترد به غلظت مناسب، دلستر را کم یا زیاد کنید. در یک ظرف یا روی یک سطح، مقداری آرد الک شده بریزید. کیک‌ها را در آرد بغلتانید تا همه سطح آنها را بپوشاند، سپس در مایه خمیر ترد بیندازید.

همزمان یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و وقتی به دمای مناسب رسید، خمیرهای کیک سیب زمینی استرالیایی را در روغن بیندازید تا سرخ شوند. بعد از اینکه هر دو طرف کیک‌ها طلایی شدند، آنها را بیرون بیاورید و در ظرف مناسب سرو کنید.

کیک سیب زمینی استرالیایی را می‌توانید با سبزی خوردن، سس مایونز، سس فلفل تند، ترشی و نان سرو کنید.

فوت و فن‌های طرز تهیه کیک سیب زمینی استرالیایی

*در طرز تهیه خمیر کیک سیب زمینی می‌توانید از پودر سیر، پودر موسیر، آویشن یا گلپر هم استفاده کنید. همچنین بنا بر سلیقه خود به مواد خمیر می‌توانید کمی فلفل دلمه هم اضافه کنید ولی حتما باید خیلی ریز خرد شده باشند.

*اگر می‌خواهید کیکتان کمی طعم پنیری و کشدار داشته باشد، به اندازه ۲/۳ لیوان دسته دار فرانسوی، پنیر پیتزا به آن اضافه کنید. در این صورت کیک سیب زمینی پنیری یا کیک سیب زمینی و پنیر خواهید داشت.

*می‌توانید ۱/۲ لیوان دسته دار خامه را در دستور پخت کیک سیب زمینی بگنجانید.

*در دستور پخت کیک سیب زمینی می‌توانید از سبزی‌های خشک یا سبزی‌های معطر ساطوری شده هم در مایه کیک استفاده کنید.

این نوشته را از دست ندهید  علت ضعف ناگهانی در بدن چیست؟

*سعی کنید تا دقایق پایانی و تا آخرین لحظه، مایه کیک را در فریزر نگه دارید تا یخ آن باز نشود.

*اگر دلستر یا ماءالشعیر در دسترس ندارید، می‌توانید شیر یا آب را در طرز تهیه کیک سیب زمینی جایگزین کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 6 =

دکمه بازگشت به بالا