آشپزی

طرز تهیه قهوه ترک با شیر

مثبت زندگی: امروز یه خبر خوب داریم برای طرفدارای قهوه با شیر؛ اونم این‌که قهوه ترک رو می‌شه با شیر دم کرد! دقت کنین که شیر رو به نوشیدنی قهوه اضافه نمی‌کنیم بلکه با شیر قهوه رو دم می‌کنیم. با رسپی قهوه ترک با شیر همراه ما باشید.

طرز تهیه

  • برای هر نفر بسته به کیفیت پودر قهوه ۷ الی ۱۴ گرم که می‌شه حدودا ۱ الی ۲ قاشق چایخوری سرپر، پودر قهوه‌ترک به قهوه جوش اضافه می‌کنیم.
  • برای هر نفر یک فنجون (۸۰ الی ۹۰ سی‌سی) شیر سرد می‌ریزیم. ترکیب شیر و قهوه رو هم می‌زنیم بعد جاذوه رو می‌ذاریم روی شعله ملایم. حدودا ۴ الی ۵ دقیقه زمان می‌بره تا قهوه کف کنه و شروع به بالا اومدن. قبل این‌که قهوه قل بخوره از روی شعله ورش می‌داریم و توی فنجون سرو می‌کنیم.

جازوه چیست؟

به قهوه جوشی که برای تهیه قهوه ترک استفاده می‌شود و دارای دسته‌ای بلند و با جنس مس است جازوه گفته می‌شود.

  • اگه خواستیم قهوه‌ترک با شیر غلیظ‌تر بشه می‌تونیم مرحله بالا اومدن قهوه رو سه بار تکرار کنیم اینجوری که دفه اول که قهوه بالا اومد از شعله ورش داریم و کف روی قهوه رو داخل فنجون بریزیم. دوباره جاذوه رو بذاریم روی شعله، حدودا ۱۰ ثانیه طول می‌کشه تا قهوه شروع به بالا اومدن کنه جاذوه رو ور می‌داریم و نصف فنجون‌ها رو با قهوه پر می‌کنیم. همین فرآیند رو برای بار سوم تکرار و فنجون‌ها رو کامل پر می‌کنیم.

به این مدل قهوه ترک با شیر، قهوه یونانی هم می‌گن. یه مدل دیگه قهوه هم داریم که بر پایه قهوه‌ترک هست به اسم قهوه مراکشی! آموزش قهوه مراکشی رو هم می‌ذاریم حتما. قهوه ترک شنی هم یه روش دیگه دم کردن قهوه‌ است که طرفداران زیادی داره که روش آماده کردنش رو می‌تونید به زودی توی سایت بخونید.

نظر شما درمورد نحوه درست کردن قهوه ترک اصل چیه؟ آیا تا به حال قهوه ترک رو توی خونه تهیه کردید؟ نظرات، خاطرات و تجربه‌هاتون رو با ما به اشتراک بذارید.

این نوشته را از دست ندهید  طرز تهیه صبحانه انگلیسی و فواید آن برای سلامتی
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا