طرز تهیه فلافل با سس ماست مخصوص
مثبت زندگی: فلافل یکی از محبوبترین غذاها میان ایرانیهاست. در اینکه فلافل غذایی لبنانی است یا متعلق به خطه جنوب ایران، حرف و حدیث بسیار است. اما هر چه هست محبوبیت این غذا انکار شدنی نیست. برای همین در بخش آشپزی مثبت زندگی قرار است دستور پخت فلافل را برایتان بگذاریم تا به جای چیدن 7 فلافل در نان ساندویچیهای پر کن بخور، در خانه این غذا را بپزید و هر قدر دلتان خواست فالفل بخورید. این شما و این طرز تهیه فلافل با سس ماست مخصوص.
مواد مورد نیاز برای پختن فلافل با سس مخصوص ماست
450 گرم نخود خشک و پودر شده ( بگذارید نخودها 24 ساعت خیس بخورد، چند ساعتی بگذارید تا خشک شود بعد آن را در چرخ گوشت بریزید.)
سه چهارم فنجان خرده نان
یک عدد سیبزمینی قرمز پوست و خرد شده
یک چهارم فنجان پیاز قرمز خرد شده
دو حبه سیر، خرد شده
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده
یک قاشق چای خوری آب لیمو
یک قاشق چای خوری زیره سبز
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک چهارم فنجان خرده نان
یک چهارم فنجان روغن کانولا برای سرخ کردن
یک فنجان ماست ساده
یک سوم فنجان شوید تازه ریز خرد شده
نصف لیمو
یک دوم قاشق چای خوری پودر سیر
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز
طرز تهیه فلافل
نخود ، ¾ فنجان خرده نان، سیبزمینی قرمز، پیاز قرمز، سیر، تخم مرغ، یک قاشق غذا خوری روغن زیتون، گشنیز، آب لیمو، یک قاشق چای خوری زیره سبز، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و به هم میزنیم. به هم زدن را تا زمانی که فکر میکنید مواد کاملاً یکدست شده است ادامه دهید. به عبارتی باید مواد را با هم ورز دهید تا مانند ماده کتلت یکدست شود.
سپس مواد را به گلولههای دو اینچی تبدیل کرده و روغن کانولا را درون یک دیگچه ریخته فلافلها را درون روغن به مدت 4 دقیقه سرخ میکنیم.
ماست، سس گوجه فرنگی، آب لیمو، سیر و نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کرده و به عنوان سس استفاده میکنیم.