آخرین نوشته هاانتخاب سردبیرشیرینی و دسر

طرز تهیه تیرامیسو؛ دسر محبوب ایتالیایی

مثبت زندگی: برای دوستداران طعم قهوه به طور حتم تیرامیسو دسر محبوبی است. اما این روزها خیلی از کسانی که حتی قهوه نمی خورند برای درست کردن یک دسر مجلسی، شیک و خوشمزه به سراغ تیرامیسو می روند. در ادامه این نوشته طرز تهیه تیرامیسو به ساده ترین شکل ممکن در منزل را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • شکر: نصف فنجان
  • قهوه: سه‌چهارم فنجان
  • پودر کاکائو: به مقدار کم
  • پنیر ماسکارپونه: ۴ پیمانه
  • شکلات تیره رنده‌شده: ۲ فنجان
  • بیسکوییت لیدی فینگر: ۱ بسته بزرگ

نکته: در صورتی که بیسکوئیت لیدی فینگر در دسترستان نبود می توانید از بیسکوئیت ساقه طلایی و یا پتی بور هم استفاده کنید.

طرز تهیه تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو

۱. ۱۸۰ میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود.

۲. سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند و کنار بگذارید.

۳. در کاسه ای بزرگ، ۴ زرده تخم با قند را تا زمانی که بافت فومی به‌دست بیاید، بزنید.

۴. به تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن بزنید.

۵. سفیده تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.

۶. یک لایه از بیسکوئیت را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آنها را با قهوه خیس کنید.

۷. روی بیسکوئیت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را بریزید.

۸. سپس یک لایه دیگر از بیسکوئیت لیدی فینگر را اضافه کنید، آنها را با قهوه خیس کنید و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را به شکلات رنده شده اضافه کنید.

این نوشته را از دست ندهید  بهترین پوزیشن خواب در دوران عادت ماهیانه

۹. در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند. البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که مزه مواد با هم ترکیب شوند.

حالا می توانید از خوردن تیرامیسوی خانگی خودتان لذت ببرید و سفره هایتان را با آن خوش رنگ و لعاب تر بکنید.

نوش جان

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − هشت =

دکمه بازگشت به بالا