طرز تهیه املت عدس

0
260
املت-عدس

مثبت زندگی: گاهی پیش می‌آید که فرزندتان غرولندکنان می‌گوید: چقدر صبحانه نان و پنیر و مربا بخورم؟ خسته شدم! برای اینکه این غرها را نشنوید و فرزندتان با اشتها غذا بخورد، امروز در بخش آشپزی مثبت زندگی طرز تهیه املت عدس را برایتان می‌گذاریم. املتی خوشمزه که در عرض چند دقیقه آماده می‌شود. همراه ما باشید.

مواد لازم

عدس: نصف پیمانه

کلم بروکلی خردشده: ۲۲۵ گرم

پیاز قرمز حلقه شده : دو عدد

روغن مایع: دو قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: هشت عدد

آب یا شیر: سه قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی کوچک حلقه شده: ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم

طرز تهیه املت عدس

عدس را در قابلمه‌ای ریخته و حدود ۲۵ دقیقه بپزید. سپس کلم‌های خردشده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید یکی، دو دقیقه دیگر بجوشد. روغن را کف یک تابه مناسب فر ریخته و حلقه‌های پیاز را در آن بریزید. ظرف را در فر سرد بگذارید و فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا در مدت ۲۵ دقیقه بپزد.

تخم‌مرغ‌ها را به همراه شیر یا آب، کمی نمک و فلفل در کاسه‌ای هم بزنید و سبزیجات و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. عدس و کلم را آبکشی کنید و در تابه پیاز بریزید.

مخلوط تخم‌مرغ را روی مواد داخل تابه بریزید و آن را دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید و با استفاده از یک کفگیر مواد املت را به مرکز تابه هدایت کنید تا تخم‌مرغ‌هایی که هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها سفت شود. املت عدس شما آماده است. نوش‌جان.

بیشتر ببینید
چطور درد اپیلاسیون را کم کنم؟

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید

3 × 2 =