ساندویچ فرانسیسکو؛ خوشمزه‌ای که باید امتحانش کنید

0
417

مثبت زندگی: اگر در منوی رستوران‌ها ساندویچ فرانسیسکو را دیده‌اید و نمی‌دانید چیست، نگران نباشید. خجالت هم نکشید. در این مقاله طرز تهیه ساندویچ فرانسیسکو و مواد اولیه‌اش را برایتان می‌گوییم. همراه ما باشید.

ساندویچ فرانسیسکو نوعی ساندویچ است که در دنیا طرفداران زیادی دارد. این ساندویچ در برخی کافه‌ها و رستوران‌های ایران هم سرو می‌شود. ساندویچ فرانسیسکو درواقع نوعی ساندویچ مرغ و قارچ است که با مواد دیگر مخلوط شده و یک ساندویچ عالی و بی‌نظیر می‌شود.

مواد لازم:

نان باگت: 4 عدد

پیاز: یک عدد

قارچ: 10 عدد

سینۀ مرغ: 500 گرم

پنیر موزارلا رنده شده: یک پیمانه

پنیر چدار رنده شده: یک پیمانه

ذرت شیرین: یک پیمانه

کاهوی خرد شده: یک پیمانه

سس مایونز: نصف پیمانه

سس خردل: 2 قاشق غذاخوری

روغن: 6 قاشق غذاخوری

سویاسس: 4 قاشق غذاخوری

پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

سینۀ مرغ را می‌پزیم و پس از پخت خرد کرده و کنار می‌گذاریم.

در کاسه‌ای بزرگ و گود سویاسس، پودر سیر، نمک و فلفل، ذرت پخته شده و سینۀ مرغ خرد شده را ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم تا مواد به خورد هم بروند. سپس روی کاسه سلفون می‌کشیم و آن را یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

در ظرف دیگری سس مایونز و سس خردل را خوب با هم مخلوط می‌کنیم.

قارچ را ورقه‌ای و پیاز را خلالی خرد می‌کنیم. در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و پیاز خلالی را در آن تفت می‌دهیم. وقتی پیاز سبک و طلایی شد، قارچ‌های ورقه‌ای را به آن افزوده و تفت دادن را  پنج دقیقه ادامه می‌دهیم.

بیشتر ببینید
طرز تهیه سوپ ذرت

مرغ مزه‌دار شده را از یخچال بیرون آورده و با پیاز و قارچ مخلوط می‌کنی

پنیر چدار و پنیر موزارلا را رنده می‌کنیم. نان‌های باگت را باز کرده و پنیرها را در آن‌ها می‌ریزیم. سپس نان‌ها را حدود 20 ثانیه در مایکروویو می‌گذاریم تا پنیرها آب شوند.

داخل نان‌ها را به مخلوط سس مایونز و خردل آغشته کرده و تکه‌های کاهو را روی آن می‌ریزیم. در آخر مخلوط مرغ و قارچ را در نان می‌گذاریم.

وقتی باگت‌ها کاملاً با مواد پر شدند، ساندویچ‌ آماده‌ است. آن‌ها را به دل‌خواه برش زده و سرو می‌کنیم.

در صورت تمایل می‌توانید این ساندویچ را به‌جای نان باگت با نان تست تهیه کنید.

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید

5 × یک =