خط قرمزهای یک رژیم غذایی موفق


اگر در یک رژیم غذایی هر یک از این پرچمهای قرمز را مشاهده کردید، باید به دنبال تغییر در آن برنامه باشید.
به گزارش وبسایت پزشکی هلث، لیزا دی الیس، متخصص تغذیه در منهتن ایالات متحده، در این خصوص میگوید: در حالی که افراد به دنبال بهترین رژیم غذایی هستند اما بسیاری از آنان به جنبههای منفی احتمالی رژیمهای غذایی مختلف فکر نمیکنند.
رژیمهای غذایی به عنوان بخشی از فرهنگها شناخته میشود و شاید به همین دلیل بسیاری از افراد تمایل زیادی به شنیدن نکات منفی آن ندارند.
این متخصص تغذیه در اینباره میگوید: اولویت این است که افراد رژیم غذایی متعادل داشته و رابطه سالمی را با غذا حفظ کنند.
به گزارش ایسنا، آماندا ساوسدا، متخصص تغذیه در کالیفرنیا، میگوید: برخی افراد پرچمهای قرمز رژیمی را نمیشناسند، زیرا هیچکس در مورد آن صحبت نمیکند.
او میگوید: تصور میکنم اکنون شاهد تغییراتی در گفتوگو درباره غذا و خوردن هستیم. این موضوع باعث میشود افراد به راحتی اطلاعات مورد نیاز خود را برای تصمیمگیری آگاهانهتر برای سلامت خود به دست آورند.
رژیم غذایی یکسان وجود ندارد
ساوسدا ادامه میدهد که در واقع مردم کمکم متوجه میشوند هیچ سبکی از غذا خوردن وجود ندارد که برای همه افراد مفید باشد. خواه هدف شما کاهش وزن، خواه اجتناب یا مدیریت دیابت یا بهبود سلامت قلبی عروقی. مهم است که از علائم احتمالی رژیم غذایی خود آگاه باشید.
هنگامی که رژیمغذایی متناسب با سبک زندگی خود را انتخاب میکنید، پرچمهای قرمزی در رژیم غذایی وجود دارد که باید آن را بشناسید.
این پرچمها شامل موارد ذیل است:
برنامههای غذایی رژیمی برای همه افراد یکسان نیست.
میزان کالریها در برنامه غذایی به شدت کاهش مییابد.
با رژیم غذایی به آنچه در طول روز میخورید، احساس بدی دارید.
کاهش وزن سریع را تجربه میکنید.
به مصرف بیش از حد یک غذا یا گروه غذایی خاص و پرهیز از انواع دیگر غذاها نیاز دارد.
رژیمها تنوع ندارد.
باید تمام مواد غذایی از یک منبع خریداری شود.
لازم است متفاوت از دیگران غذا بخورید.