آشپزی

ساندویچ فرانسیسکو؛ خوشمزه‌ای که باید امتحانش کنید

مثبت زندگی: اگر در منوی رستوران‌ها ساندویچ فرانسیسکو را دیده‌اید و نمی‌دانید چیست، نگران نباشید. خجالت هم نکشید. در این مقاله طرز تهیه ساندویچ فرانسیسکو و مواد اولیه‌اش را برایتان می‌گوییم. همراه ما باشید.

ساندویچ فرانسیسکو نوعی ساندویچ است که در دنیا طرفداران زیادی دارد. این ساندویچ در برخی کافه‌ها و رستوران‌های ایران هم سرو می‌شود. ساندویچ فرانسیسکو درواقع نوعی ساندویچ مرغ و قارچ است که با مواد دیگر مخلوط شده و یک ساندویچ عالی و بی‌نظیر می‌شود.

مواد لازم:

نان باگت: 4 عدد

پیاز: یک عدد

قارچ: 10 عدد

سینۀ مرغ: 500 گرم

پنیر موزارلا رنده شده: یک پیمانه

پنیر چدار رنده شده: یک پیمانه

ذرت شیرین: یک پیمانه

کاهوی خرد شده: یک پیمانه

سس مایونز: نصف پیمانه

سس خردل: 2 قاشق غذاخوری

روغن: 6 قاشق غذاخوری

سویاسس: 4 قاشق غذاخوری

پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

سینۀ مرغ را می‌پزیم و پس از پخت خرد کرده و کنار می‌گذاریم.

در کاسه‌ای بزرگ و گود سویاسس، پودر سیر، نمک و فلفل، ذرت پخته شده و سینۀ مرغ خرد شده را ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم تا مواد به خورد هم بروند. سپس روی کاسه سلفون می‌کشیم و آن را یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

در ظرف دیگری سس مایونز و سس خردل را خوب با هم مخلوط می‌کنیم.

قارچ را ورقه‌ای و پیاز را خلالی خرد می‌کنیم. در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و پیاز خلالی را در آن تفت می‌دهیم. وقتی پیاز سبک و طلایی شد، قارچ‌های ورقه‌ای را به آن افزوده و تفت دادن را  پنج دقیقه ادامه می‌دهیم.

این نوشته را از دست ندهید  ۵ترفند برای خوشمزه شدن غذا

مرغ مزه‌دار شده را از یخچال بیرون آورده و با پیاز و قارچ مخلوط می‌کنی

پنیر چدار و پنیر موزارلا را رنده می‌کنیم. نان‌های باگت را باز کرده و پنیرها را در آن‌ها می‌ریزیم. سپس نان‌ها را حدود 20 ثانیه در مایکروویو می‌گذاریم تا پنیرها آب شوند.

داخل نان‌ها را به مخلوط سس مایونز و خردل آغشته کرده و تکه‌های کاهو را روی آن می‌ریزیم. در آخر مخلوط مرغ و قارچ را در نان می‌گذاریم.

وقتی باگت‌ها کاملاً با مواد پر شدند، ساندویچ‌ آماده‌ است. آن‌ها را به دل‌خواه برش زده و سرو می‌کنیم.

در صورت تمایل می‌توانید این ساندویچ را به‌جای نان باگت با نان تست تهیه کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 18 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا