آخرین نوشته هاخانه‌داری

بهترین روش‌های کندن پوست سبز گردو

مثبت زندگی: بعد از اینکه گردو تازه خریدید باید پوست سبز آن را جدا کنید ولی خیلی ها با این کار مشکل دارند ولی ما در این مقاله روش صحیح کندن پوست سبز گردوی تازه را یاد خواهیم داد. شیوه‌های گوناگونی برای کندن پوست سبز گردوی تازه وجود دارد که میتوان از آنها استفاده کرد:

شیوه اول

گردو ها را در جای سفت مثل آسفالت زمین قرار دهید و با پا، یک سنگ و یا هر وسیله سنگین دیگر آنها را به عقب و جلو ببرید، با این کار به آسانی پوست سبز از گردوها جدا می شود.

شیوه دوم

گردوها برای یک دقیقه بجوشانید با این کار  پوست سبز به آسانی جدا خواهد شد.

شیوه سوم

پوست سبز گردو

با یک چاقوی تیز خطوطی را روی پوست سبز گردو ایجاد کنید. آنگاه در یک پارچه ضخیم و یا حوله بپیچید و با حرکت چرخشی به آسانی پوست سبز گردو را جدا نمایید. همینطور می توان گردوها را در یک ظرف آب بگذارید و آنگاه پوست آنها را جدا کنید. اگر عجله ندارید، چند روز تا خشک شدن پوست گردوها صبر کنید.

نکاتی برای استفاده از گردوی تازه

– مغز گردوی تازه را می توان به مدت 9 ماه در یخچال و تا 2 سال در فریزر نگهداری کرد.

– چنانچه می خواهید گردوها را در اتاق نگهداری کنید باید آنها را در آب جوش به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید و تا چند هفته بعد مصرف کنید.

– اگر می خواهید به گردوی تازه دست بزنید حتما از دستکش استفاده کنید چون پوست سبز گردو سبب رنگ گرفتن دست و یا هر سطح دیگری می شود.

این نوشته را از دست ندهید  سرطان پروستات و میزان شیوع در مردان قد بلند و چاق

– اغلب لکه گردو از روی لباس پاک نمی شود پس هنگام کار با گردوها، مواظب لباس های خود باشید.

– برای اینکه مغز گردوی سالم داشته باشید. یک شب، آنها را در آب و نمک خیس نموده و آنگاه پوست سبز گردوی تازه را جدا کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 2 =

دکمه بازگشت به بالا