با این مهارت‌ها کیک‌پز حرفه‌ای شوید

10 مهارت که برای درست کردن کیک باید داشته باشید

0
204
کیک‌پز حرفه‌ای

مثبت زندگی: مهارت‌های یک کیک‌پز حرفه‌ای چیست؟ آیا رمز و رازی برای درست کردن یک کیک معرکه وجود دارد؟ مسلما بله! اگر به صورت تفریحی کیک درست می‌کنید و دوست دارید کیک‌هایتان استانداردهای لازم را داشته باشد و در یک کلام کیک‌پز حرفه‌ای باشید، در این قسمت از مثبت زندگی شما را با ۱۰ توصیۀ و مهارت کیک‌پزی  آشنا می‌کنیم تا جادوی مهارت کیک‌پزی را از بر شوید. با ما بمانید.

از یک دستورالعمل خوب استفاده کنید

برای اینکه از نتیجه‌تان مطمئن باشید الزاماً باید جزء به جزء از دستورالعمل مورد نظر استفاده کنید تا کیکی که درست کرده‌اید همان چیزی بشود که باید.

توصیه می‌کنیم دستورالعمل‌تان را از منبعی دریافت کنید که قابل اعتماد است و امتحان خودش را پس داده است. دستورالعمل‌های زیادی، به ویژه دراینترنت، وجود دارد که امتحان نشده‌اند. اگر هم در نت سرچ می‌کنید منبع آن مقاله را چک کنیدیا اصلا سعی کنید از سایت‌های داخلی و خارجی معتبر دستور کیک‌پزی را در یافت کنید.

از اندازه‌ای که در دستور العمل گفته شده برای ظرف استفاده کنید و قلع را به خوبی در ظرف قرار دهید و آن را تراز کنید.

کیک‌پزی تجهیزات مخصوص به خود را دارد. اگر مرتب یا هر چند وقت یکبار کیک‌پزی می‌کنید یا اصلا حرفه‌ای هستید پس لازم است حداقل‌های کیک‌پزی را خریداری و تهیه کنید.  از ظرف مناسب نوع کیک خود استفاده کنید باید زمان پخت‌تان را هم متناسب با آن تنظیم کنید.

کاغذ شیرینی‌پزی برای پوشاندن بسیار خوب جواب می‌دهد زیرا نمی‌چسبد. گزینه‌های دیگر برای این کار استفاده از کرۀ نرم شده همراه با آرد یا روغن پاشیده شده همراه با آرد هستند. از چربی زیادی استفاده نکنید چون در این صورت کناره‌های کیک هم سرخ می‌شود. اگر مدت‌هاست که کیکی را می‌پزید (مثلاٌ کیک‌هایی که پر از میوه هستند)، بهتر است با استفاده از کاغذ قهوه‌ای و نخ بیرون ظرف را هم بپوشانید تا از سوختن لبه‌های کیک جلوگیری کنید.

بیشتر ببینید
۶ طرز تهیه اصلی آش ترخینه لعابدار به سبک همدان و اراک

فر را از قبل گرم کنید

کیک‌پز حرفه‌ای

 این مورد را شاید بارها شنیده باشید. اگر کیک‌تان را داخل فری بگذارید که به اندازۀ کافی داغ نشده، این امر روی پف کردن و بالا آمدن کیک‌تان تأثیر می‌گذارد. فرهای فن‌دار می‌توانند کیک را کمی خشک کنند به این ترتیب برای مدت طولانی‌تری به همان شکل عادی باقی می‌ماند. پس از قبل گرم کردن فر را فراموش نکنید.

در مورد مواد اولیه و وزن آنها با دقت عمل کنید

مطمئن شوید که دقیقاً از همان مقادیر و همان مواد اولیۀ ذکر شده در دستورالعمل استفاده می‌کنید. نمی‌شود فقط به خاطر اینکه دوست دارید کیک‌تان بیشتر پف کند بیکینگ پودر بیشتری بزنید یا نمی‌توان به جای آرد ساده از آرد چند منظوره استفاده کرد. به جای قاشق‌های غذاخوری از قاشق‌های مخصوص اندازه‌گیری استفاده کنید تا از دقت کارتان مطمئن شوید. همچنین برای اندازه‌گیری‌هایتان همیشه از یک واحد استفاده کنید. مثلا برای وزن همیشه ازگرم استفاده کنید نه اینکه گاهی از گرم و گاهی از اونس.

مطمئن شوید که مواد اولیه در دمای مناسب قرار دارند

 برای اکثر دستور العمل‌ها چربی‌ها و تخم مرغ‌ها باید در دمای اتاق باشند. اگر کره را مستقیما از یخچال بردارید و استفاده کنید خامۀ لازم را به مواد پس نمی‌دهد و تخم‌مرغ‌های سرد هم باعث گلوله گلوله شدن مواد کیک می‌شوند.

تا جایی که می‌توانید موادتان را هم بزنید

کره و شکر را تا جایی هم بزنید که بافت و رنگ مواد باز و روشن شود. این کار باعث می‌شود هوای زیادی وارد مواد شود و حجم کیک‌تان بیشتر شده و در نهایت یک کیک سبک‌تر به شما می‌دهد.

بیشتر ببینید
طرز تهیه دتاکس واتر؛‌ ۱۰ مدل دتاکس واتر برای حفظ سلامتی

آرد را الک کنید و با تمامی مواد ذکر شده ترکیب کنید، هم بزنید تا نرم شوند. بهتر است برای این کار از یک هم‌زن استفاده کنید (البته به صورت آرام) تا از گلوله شدن آرد جلوگیری شود. اما در هم زدن زیاده روی نکنید. وسوسه نشوید که مواد را محکم هم بزنید، زیرا در این صورت هوای مواد گرفته می‌شود و باعث می‌شود در نهایت یک کیک سنگین و بدون پف داشته باشید.

وقتی مواد کیک آماده شد آن را مستقیم در فر بگذارید

تازه و خیس بودن مواد عامل اصلی در پف کردن کردن کیک است، پس برای اطمینان از داشتن یک کیک سبک و پف‌دار مواد را بلافاصله پس از آماده شدن در فر بگذارید.

کیک را در فر در طبقه مناسب بگذارید و درب فر را بسته نگه دارید

برای یک پخت یک دست معمولا کیک را در طبقه میانی می‌گذارند. وقتی کیک داخل فر است از باز کردن درب فر تا قبل از پخت کیک خودداری کنید. اگر اجازه بدهید هوا وارد فر شود کیک از هم می‌پاشد.

کیک‌پز حرفه‌ای

به زمان پخت پایبند باشید

اگر از ظرف مناسب و یک فر خوب استفاده کرده‌اید، زمان بندی‌های ذکر شده در دستور العمل را باید به طور دقیق دنبال کنید. چون فرها با هم فرق دارند کیک را درست قبل از پایان زمان پخت بررسی کنید. کیکی که کامل پخته شده باشد، در زمان فشار دادن لبه‌ها و میان کیک باید نرمی یکسان داشته باشد. همچنین اگر سیخی را در آن فرو کردیم باید خشک بیرون بیاید. اگر کیکتان درست پخته نشده اما روی آن قهوه‌ای شده است آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و به پخت ادامه دهید.

بیشتر ببینید
طرز تهیه کاچی زعفرانی با آرد سفید به روش مادربزرگ‌ها؛ روغن افتادن و ادویه کاچی

پخت کیک‌ها

دستور پخت‌ها معمولا حاوی آموزش‌هایی درمورد خنک کردن کیک هستند اما به طور کلی برای اکثر کیک‌های اسفنجی بهترین کار این است که آن را چند دقیقه در بیرون فر قرار دهید و سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا از خیس شدن لبه‌های آن پیشگیری کنید. کیک‌های حاوی تکه‌های میوه را بهتر است داخل قلع در یخچال بگذارید.

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید

1 × 5 =