مک اند چیز (ماکارونی و پنیر) رستورانی بدون فر
مثبت زندگی: «مک اند چیز» یا همان «ماکارونی و پنیر» در واقع یکی از محبوبترین انواع پخت ماکارونی با پنیر است که بیشتر در کافیشاپ، رستوران و فستفودها سرو میشود. مک اند چیز سوخاری یا با خامه و پنیر از جمله غذاهایی است که هم به درد مهمانی و جشن تولد میخورد و هم بچهها خیلی خوب و بدون دردسر آن را میل میکنند. در این نوشتار طرز تهیه و پخت آسانترین و سریعترین مک اند چیز رستورانی بدون فر در منزل که فقط ۱۵ دقیقه زمان میبرد را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا یا ماکارونی فرمی: یک بسته
خامه سنگین: ۱/۳ لیوان (طزر تهیه خامه سنگین خانگی را برای شما توضیح میدهیم)
پنیر چدار رنده شده: ۱ و نیم لیوان
جوز هندی: به میزان دلخواه و اختیاری است
نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
طرز تهیه خامه سنگین به سبک سرآشپزهای حرفهای
میدانستید یکی از مهمترین دلایل خوشمزگی پاستا و سسهای خامهدار رستورانهای معروف استفاده از «خامه سنگین» برای تهیه کردن آنهاست؟ سرآشپزهای حرفهای رستورانهای مشهور از این مواد برای تهیه خامه سنگین استفاده میکنند: شیر و کره.
شیر: یک لیوان
کره: نصف لیوان
شیر را از یخچال بیرون بیاورید و به دمای محیط برسانید. کره را روی حرارت غیرمستقیم و ترجیحا روش بنماری آب کنید تا نسوزد. به محض آب شدن کره آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. کره نباید بجوشد و همین که آب شود کافی است. حالا شیر را در یک ظرف مناسب بریزید و کره آب شده را به آن اضافه کنید. این ترکیب را با همزن دستی را برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه و نه بیشتر هم بزنید.
خامه سنگین را در سردترین قسمت یخچال و در یک ظرف دردار نهایتا به مدت ۲ روز نگهداری کنید تا فاسد نشود.
طرز تهیه پاستا (ماکارونی و پنیر) مک اند چیز رستورانی
در یک قابلمه بزرگ آب را جوش بیاورید و سپس در آن مقداری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید. پاستاها را در آب بریزید و طبق زمانبندی روی بسته پاستا را بپزید. بهتر است زمان پخت پاستا برای مک اند چیز یک دقیقه کمتر از زمانبندی روی بسته باشد سپس پاستا را آبکش کنید.
یک قابلمه روی شعله گاز بگذارید و خامه سنگین را در آن بریزید. حدود ۲ دقیقه روی شعله ملایم خامه را هم بزنید، سپس پنیر چدار رنده شده را به خامه اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا پنیر آب شود. در مرحله بعد پاستا را اضافه کنید و حسابی با پنیر و خامه مخلوط کنید تا تمام قسمتهای پاستا به خامه و پنیر آغشته شوند. در صورت دلخواه جعفری ساطوری شده، فلفل سیاه و مقداری نمک در صورت نیاز روی پاستا مک اند چیز بریزید و آن را سرو کنید.
نکاتی در مورد سرو مک اند چیز رستورانی
*میتوانید از مایه یا همان سس ماکارونی برای سرو مکاندچیز رستورانی استفاده کنید. برای درست کردن مک اند چیز با سس گوشت باید گوشت چرخکرده، قارچ ،پیاز و فلفل دلمهای را به همان سبک و سیاق مایه ماکارونی کنید که طعم لذیذی به مکاندچیز میدهند.
*طرز تهیه مک اند چیز با مرغ هم مرسوم است. در این صورت به جای گوشت چرخکرده از مرغ در سس گوشت استفاده کنید. از مرغ گریل شده یا سوخاری هم میتوانید استفاده کنید.
*معمولا مکاندچیز رستورانی سوخاری را در فر هم درست میکنند. برای اینکار مقداری آرد سوخاری را در کمی کره تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. آرد تفت داده شده را روی مخلوط مک اند چیز بریزید، کمی فلفل پاپریکا بپاشید، مقداری پنیر پیتزا و پارمزان روی سطح آن بریزید و در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
*سبزیجات مورد علاقهتان مثل بروکلی، لوبیا فرنگی، گلکلم یا قارچ را میتوانید به مک اند چیز اضافه کنید.