این هفت خوراکی شما را عصبی می‌کند!

0
164

مثبت زندگی: اگر عصبانیت و پرخاشگری هر از گاهی به سراغتان می‌آید، جالب است بدانید برخی مواد غذایی در بروز این رفتارها نقش دارد. تغذیه اثرات چندگانه‌ای بر سلامتی افراد دارد و مواد غذایی مختلف دارای انرژی ترمودینامیکی متنوعی هستند، این تنوع انرژی به صورت عدم تعادل جسمی و روحی یا بیماری مختلف بروز می‌کند. برای اصلاح عدم تعادل باید از غذا‌های سرد اجتناب کرد.

موادغذایی وجود دارد که مصرف بیش از حد آن‌ها ممکن است باعث تشدید عصبانیت و اضطراب شوند. در ادامه این مطلب به برخی از این مواد غذایی اشاره می‌کنیم.

گوجه فرنگی

اگر این اواخر احساس عصبانیت یا ناامیدی کرده‌اید، حذف مواد غذایی مانند گوجه فرنگی از رژیم غذایی که باعث گرما می‌شوند، می‌تواند به رفع این حالت کمک کند. اما این بدان معنا نیست که دیگر نمی‌توانید از این ماده غذایی استفاده کنید، بلکه افزودن موادغذایی خنک کننده به رژیم غذایی، می‌تواند به مقابله با تأثیرات آن بپردازید.

خوردنی‌های خوشمزه‌ای که شما را عصبی می‌کنند

بادمجان، قهوه، غذا‌های پرادویه و هر نوع غذای دیگری که گرما یا اسیدیته آن زیاد است ممکن است منجر به احساس خشم یا ناامیدی شود. به حداقل رساندن این مواد غذایی در رژیم غذایی و یا استفاده از آن‌ها با موادغذایی با ماهیت خنک کننده مانند نارگیل یا آلوئه ورا می‌تواند اثر این مواد را تعدیل کند.

غذا‌های چرب

بر طبق طب شرقی هر سیستم ارگانیک جایگاه احساس خاصی است، کبد جایگاه عصبانیت، ریه‌ها محل اندوه و غم، قلب جایگاه اثر برای افسردگی و بی خوابی، کلیه‌ها محل اثرترس و طحال و لوزالمعده جایگاه نگرانی است. غذا‌ها تأثیر مستقیمی بر عملکرد هر عضو دارند و علاوه بر این بر احساسات ما هم تأثیر می‌گذارد. حذف کردن یا به حداقل رساندن مواد غذایی که بر روی کبد شما تأثیر می‌گذارد می‌تواند به کاهش بروز عصبانیت در شما کمک کند. سیگار هم می‌تواند منجر به عصبانیت شود، زیرا تنباکو هم از نظر طبیعت گرم است.

بیشتر ببینید
موفقیت اتفاقی نیست

گل کلم و کلم بروکلی

این دو ماده غذایی به علت ایجاد گاز و نفخ می‌تواند به اضطراب منجر شود. این بدان معنی نیست که شما نمی‌توانید یا نباید این دو را مصرف کنید، بلکه بر طبق طب شرقی می‌توانید با مصرف موادی مانند آووکادو و روغن زیتون اثر آن‌ها را متعادل کنید.

چیپس‌های میوه و چیپس سیب زمینی این مواد از جمله موادغذایی دیگری هستند که می‌توانند باعث عدم تعادل و احتمالاً منجر به احساس اضطراب شوند. بعلاوه غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی که سرد هستند هم ممکن است باعث عدم تعادل شوند.

میوه‌ها و سالاد‌های سرد

درجه حرارت مواد غذایی در طب شرقی بسیار مهم است. غذا‌های سرد و مرطوب مانند خیار، هندوانه و سالاد می‌توانند باعث عدم تعادل و تنبلی مغز شوند؛ بنابراین اگر کمی احساس خستگی کردید، از خوردن غذا‌های سرد خودداری کنید. زیرا این مواد می‌توانند انرژی بدن را کاهش دهند، به هماهنگی دستگاه گوارش آسیب وارد کنند و منجر به تنبلی مغز و اضطراب شوند.

محصولات لبنی

محصولات لبنی می‌تواند منجر به کاهش هوشیاری مغزی شود و این تأثیرات می‌توانند با غذا‌های تندتر مانند زنجبیل، فلفل سیاه و پوست پرتقال که احساس هوشیاری بیشتری به فرد می‌دهند، متعادل شوند.

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید

دو × 2 =